viernes, 10 de diciembre de 2010

Recompte!!

Recompte!!
22 ous ecològics, 2 quilos de nous i mig de quilo de carbassa d'un company ecoxarxer. Gairebé 2 quilos de farina d'espelta integral ecològica i quilo i mig de sucre morè de la central de compres del Montseny. Mig quilo de margarina eco i un quart de quilo de garrofa en pols eco de la biobotiga. 2 llimones eco de l'arbre de casa de la fruitera del poble i 2 moniatos de la seva fruiteria. 2 teules de xocolata fondant, 8 iogurts, 1 litre d'oli i 3 paquets de llevat del super (encara no n'he trobat d'eco!). 2 pastanagues eco de la cistella ecològica que em porten a casa.
I... 1 forn molt trempat, 2 motlles que m'han deixat en préstec i 1 de propietat... la batedora, el davantal i a treballar!!
A veure què en surt, de tot això!!

2 comentarios:

  1. Oooooooooh!! Quantes coses que es necessiten!! Així ens serà més fàcil valorar un tros de pastís dels teus. Em sembla que t'has deixat afegir que necessites un carretó, unes caixes, uns tovallons, unes cartolines, un rotulador, unes cames i uns peus, una companya molt trempada, unes monedes reals per un bitllet i un tren!!! Hehehehe

    ResponderEliminar
  2. Heheheeeee "Anónimo", veig que coneixes bé com va tot això! no me n'oblido, no, de tot el que has dit! però posar-ho tot era fer-se pesada... no trobes? ;P En qualsevol cas, del que no em vull oblidar és de remarcar la vàlua de la COMPANYA TREMPADA, que pel que veig coneixes bé :) Milers de gràcies!!

    ResponderEliminar